Detalii neştiute din viaţa lui Ion Dolănescu ies la iveală! Cine îngrijeşte acum mormântul regretatului artist?

 
+2 click pentru
galerie

Este un om simplu, nu are o avere impresionantă pe care o va lăsa în urma lui, şi totuşi se simte bogat. Ionuţ Petrescu este cel care a avut un loc important în sufletul regretatului Ion Dolănescu. Deşi pe Ionuţ şi pe Dragoş îi cunoaştem cu toţii, puţini ştiu că el a fost băiatul de suflet al artistului.

În timp ce fraţii Dolănescu se ceartă pe milioanele de euro lăsate în urmă de tatăl lor, iată că există totuşi cineva care cinsteşte numele artistului chiar dacă a rămas doar cu câteva obiecte de pe urma lui.

"Eu pe domnul Dolănescu l-am considerat ca pe un tată," a spus Ionuţ Petrescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ionuţ Petrescu este fiul celei care i-a servit masa regretarului Ion Dolănescu. Nu au avut acelaşi sânge, nu au fost rude şi nici măcar nu au locuit sub acelaşi acoperiş, dar au fost extrem de apropiaţi şi şi-au purtat un respect nemărginit!

"Stăteam în sufragerie. Cine iese din cameră? Domnul Dolănescu. M-a văzut, s-a uitat la mine aşa: Flori cine e copilul ăsta? Atunci l-am cunoscut. Păi e fi-miu. S-a uitat la mine, m-a măsurat şi zice: ai pus şi tu să mănânce la copilul ăsta? Fă-i ceva să mănânce, să stăm la masă. Am mâncat, am stat la masă şi a rămas cu ochii numai şi numai pe mine,"
a mai spus Ionuţ.

Încă de când avea 16 ani, mama lui Ionuţ Petrescu a intrat pentru prima dată în casa maestrului. Ea a fost femeia care l-a aşteptat cu mâncarea pusă pe masă zi de zi şi totodată cea care i-a fost alături la bine şi la greu. O simplă bucătăreasă care în timp a devenit un membru al familiei. Ion Dolănescu i-a răsplătit loialitatea având mereu grijă de fiul său. 

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest