Detalii sfâșietoare de la înmormântarea lui Martin Tudor! Mesajul cutremurător al fiicei sale/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Vestea morții lui Martin Tudor a lovit ca un fulger în inimile tuturor celor care l-au cunoscut și care i-au fost apropiați. Fostul portar al Stelei a murit în urmă cu câteva zile, din cauza unui infarct, iar astăzi sportivul a fost condus pe ultimul drum doar de opt persoane, din cauza măsurilor de siguranță impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Și chiar dacă fizic nu au putut fi prezenți toți cei care l-au iubit și care au trăit momente frumoase alături de el, atât suporterii, cât și foștii colegi au transmis omagii familiei îndoliate.

Tudorică, așa cum era alintat de colegi, nu a fost uitat de aceștia. Mirel Rădoi, Nana Falemi, Daniel Oprița și Marian Aliuță au fost câțiva dintre colegii lui Martin Tudor care au trimis membrilor familiei fostului sportiv câte ceva pentru a-și arăta respectul și dragostea.

Martin Tudor își va dormi somnul de veci în Cimitirul Bisericii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril din Ștefănești Centru. Și chiar dacă este departe de Capitală, nici suporterii nu l-au uitat si i-au trimis o coroană de flori în culorile pe care Martin Tudor le-a iubit atât de mult, alături de un tricou înrămat cu fotografia fotbalistului.

Mesajul cutremurător al fiicei sale

Fiica lui Martin Tudor a împlinit în cursul zilei de joi, 2 aprilie, vârsta de 19 ani, motiv pentru care ceremonia de înmormântare a fost decalată cu o zi, având loc astăzi, pe 3 aprilie. În loc să-și îmbrățișeze tatăl și să petreacă alături de el, așa cum obișnuiau să o facă, acum îl conduce pe ultimul drum, iar mesajul pe care l-a scris pe contul său de socializare este plin de durere: „Aș mai fi vrut, tati, să mă îmbrățișezi o singură dată.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest