Detoxifiere fulger, în două zile! Cura de slăbire cu sare amară

 

Pe lângă sarea de mare, sarea iodata sau sarea roz de Himalaya pe care le cunoști, există și sarea amară, care de fapt este sulfat de magneziu hidratat, un mineral solid, cu aspect cristalin, de culoare albă ce are că principală caracteristică gustul amărui.
 

Sarea amară este o substanță extrem de folosită în medicină naturistă, cu o sumedenie de beneficii pentru sănătate. În mod tradițional, ea este adăugată la apa de baie, având efecte benefice asupra mușchilor, pielii și regenerării celulelor de la suprafața acesteia.

Cum ții cura de detoxifiere cu sare amară


Dacă vrei să urmezi o cură de detoxifiere cu sare amară, ai nevoie de două zile libere la dispoziție. Prima zi va fi dedicată detoxifierii propriu-zise iar cea de-a două odihnei. Poți ține această scurtă cură în weekend, atunci când nu trebuie să ieși neapărat din casă. Pe parcursul celor două zile nu trebuie să mai iei alte suplimente sau medicamente.

Prepară soluția de sare amară astfel:
 
Adaugă una sau două lingurițe de sare la un pahar de 200 ml de apa și bea amestecul de două ori pe zi. Este indicată o pauză de patru ore între administrări. Soluția de sare amară are un puternic efect laxativ care se va manifestă într-un interval cuprins între 30 de minute și 6 ore.
 
ATENŢIE! Nu depăși două doze de soluție pe zi pentru că îți poți pune în pericol sănătatea. 

L.F.

Foto: Hepta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest