Dezvăluiri bombă despre averea fabuloasă a lui Alex Bodi! Ce a spus șeful afacerisului despre scandalul momentului

 
+2 click pentru
galerie

Alex Bodi alături de partenerul său, Josif Heit, se află la cârmele unei afaceri care s-a specializat în microlingouri de aur și criptomonede. Aceasta este una dintre cele mai profitabile afaceri ale afaceristului, de unde Alex Bodi a și făcut mare parte din afacerea impresionantă. Numai că atunci când reușești să învârți milioanele pe degete, apar și dușmanii, rând pe rând.

Astfel că cineva, se pare, că a pus ochii pe afacerea celor doi pe care dorește să o discrediteze cu orice preț. Partenerul de afaceri al lui Alex Bodi, Josif a declarat că cineva le-ar vrea răul și că acesta ar fi fost motivul pentru care cineva ar încerca să le discrediteze afacerea.

„Compania mea, în care sunt deținător de actiuni sau membru al consiliului, nu are nicio restricție de la niciun organ de reglementare. Dacă am sau nu am probleme în afacerea mea, este afacerea mea! Și până nu este numele meu în nicio hotărâre judecătorească publică, nu ar trebui să fie publicat acest lucru. Acestea fiind spuse, fiecare decide să facă lucrurile cum vrea el și își asumă consecințele. Mulțumesc!” a spus partenerul de afaceri al lui Alex Bodi, Josif Heit, pentru Spynews.ro

Nu este prima dată când Alex Bodi și partemerul său de afaceri se confruntă cu astfel de probleme. În urmă cu un an, un fost asociat al afacerii condusă de Josif și Alex Bodi a încercat să discretizeze afacerea cu criptomonede a acestora. Bărbatul s-ar fi dat expert în criptomonede, dar ar fi fraudat afacerea lui Alex Bodi, cu nu mai puțin 20 de milioane de euro.

“El încearcă să facă mai multe site-uri prin care vrea să atace afacerea noastră și să prostească lumea, să influențeze negativ lumea împotriva noastră, dar nu funcționează. Există și un site, un lunk în care el este escrocul și că el a fraudat. A fost prins că a furat." spunea Alex Bodi în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest