Dezvăluiri cutremurătoare din trecutul Ancăi Serea! Cum a murit primul soț al vedetei/ VIDEO

 

Anca Serea are acum o familie fericită. Însă sunt puțini cei care știu drama prin care a trecut vedeta. Înainte de căsnicia cu Adi Sînă, fosta prezentatoare TV a fost căsătorită aproape un deceniu cu omul de afaceri Filip Poplingher cu care aceasta are și doi copii: David și Sarah. Însă destinul omului de afaceri a fost tragic, după ce a fost diagnosticat cu leucemie, o boală cruntă care i-a curmat viața mult prea devreme.

"Am învățat să privesc moartea ca fiind ceva normal. Îmi place să cred că undeva, cândva ne vom întâlni cu toții." mărturisea Anca Serea, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe”, în urmă cu ceva timp.

Anca Serea a facut tot ce i-a stat în putință pentru a-i salva viața soțului ei. Aceasta a mers la peste 30 de medici, din toate colțurile lumii, s-a tratat la cele mai prestigioase clinici din SUA și au cerut chiar și ajutorul vracilor din India. Din păcate, toate încercările au fost în zadar, iar pe vedeta au afectat-o extrem de mult atât fizic, psihic, cât și financiar, după ce a cheltuit mai mult de 200 mii de euro pe tratamente.

Filip nu a lăsat în urmă doar doi copii, ci si o moștenire imensă pentru care Anca Serea s-a luptat aproape zece ani. Aceasta constă în două hectare de teren în Constanța, pe care soțul vedetei a vrut să le vândă înainte de moarte, unei companii. Însă nu a mai apucat să încheie actele necesare. Terenul a fost evaluat la o sumă de peste 250 de mii de lei, iar după multe procese, compania și-a retras plângerea și a plătit și cheltuielile de judecată.

„Am trecut peste durerea aceea. Încerc să îmi aduc aminte doar de lucrurile frumoase și de anii aceia pe care i-am trăit alături de un om minunat” spunea Anca Serea, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe”, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest