Dezvăluiri de ultimă oră despre averea Denisei Răducu! Cine primește, de fapt, banii artistei

 

Au trecut aproape trei ani de la moartea Denisei Răducu, iar familia ei se luptă și acum în sălile de judecată pentru a obține drepturile de autor de pe urma regretatei artistei. Cea care nu a stat cu mâinile în sân și a spus că va merge până în pânzele albe este Adelina, sora Denisei, care la sfârșitul anului 2018 a deschis procesul în vederea obținerii bunurilor artistice.

În tot acest timp au fost stabilit 11 termeni, iar ultimul a fost chiar în urmă cu o lună. Contactat de reporterii Antena Stars, tatăl regretatei artiste, Emilian Răducu a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, cu averea pe care a lăsat-o în urmă fiica sa, cât și cine crede că are acces la banii Denisei.

„Eu, practic, și nici fiica mea nu am beneficiat de niciun ban din moment ce nu s-a definitivat cu judecata asta. Deci, nu am beneficiat de nimic. Cine îi ia și ce face cu ei, hanar nu am. Posibil ca impresarul Denisei să fi beneficiat de bani. Dacă el a fost în stare să facă alte lucruri, care nu stau în puterea unui om, așa ceva e posibil să facă. Termene au fost, în schimb, noi nu am fost chemați ca persoane fizice în fața completului de judecată. Deci, totul s-a rezumat la prezența avocaților pe care i-am angajat. Așteptăm să vedem de hotarâre vor lua.

Eu nu mi-aș dori să nu primim nimic, pentru că nu aș vrea să se interpreteze greșit, adică să se considere ca noi am vrea să profităm sau să avem ceva de pe urma muncii fetiței mele, dar nici asa să se folosească niște oameni care, pur și simplu, și-au bătut joc de ea cât a fost în viața și să își bată joc și acum și de noi și de tot a însemnat familia Denisei, ar fi pe dos.” a spus Emilian Răducu pentru Antena Stars.

În acest proces, Adelina duce o luptă grea cu Liviu Dovleac, vărul și impresarul Denisei, despre care s-a spus că a făcut mulți bani de pe urma regretatei artiste. Însă el tot timpul a negat acuzațiile care i s-au adus. Astfel că în cadrul unei intervenții telefonice pentru Xtra Night Show, Liviu Dovleac a susținut că avea grijă de Denisa la evenimente și nu a făcut niciodată un abuz asupra ei.

“Noi, în primul rând, suntem verișori, dar mai mult decât verișori. Noi suntem frați. Noi am crescut împreună. Denisa de la 14 ani a stat cu muine și cu soția mea în casă." a spus Liviu Dolveac.

Cel care îl contrazice și spune că a fost martor la câteva evenimente neplăcute dintre cei doi este Florin Peșțe. Acesta a spus cum era Denisa tratată de vărul și impresarul ei.

“Ea niciodată nu a avut un cuvânt de spus. Nu a avut libertate. Nu a spus ce o doare. De aia a ajuns în situația asta. Am fost și eu martor la câteva evenimente în care o certa. Și nu mi-a plăcut atitudinea ei, că prea era supusă. Ea nu avea dreptul la opinie. A fost tratată ca o mașină de făcut bani.” a spus Florin Pește


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest