Dezvăluiri despre drama neștiută a Oanei Zăvoranu! Cele două surori și bunicii săi au murit în aceeași zi!

 
+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu este un nume sonor în showbiz-ul românesc, dar chiar și așa, nu mulți sunt cei care cunosc tragedia care a avut loc în familia vedetei! Surorile și bunicii actriței au murit în aceeași zi, când aceasta avea doar patru ani.

1977 a fost un an crud și nemilos. A fost anul celui mai mare cutremur cu care s-a întâlnit vreodată România. Și anul care a curmat viața a peste 1500 de persoane. Printre victimele seismului s-au numărat și surorile vitrege ale Oanei Zăvoranu, două gemene superbe.

Cele două fete erau fiicele Mărioarei Zăvoranu și ale lui Șerban Gheorghiade, un grec cu care mama Oanei Zăvoranu a avut o relație îndelungată, încă din liceu. În urmă cu ceva timp, mama actriței vorbea  cu mare durere în suflet de gemene și de tragedia care s-a năpustit asupra familiei sale: „Erau aşa de frumoase fetele mele, cuminţi şi deştepte. Noi am avut noroc să scăpăm, căci nu mai locuiam de ceva vreme în blocul de la Casata. Micuţele rămăseseră cu bunicii, iar eu cu Oana stăteam la Nelu Bănicioiu, în Dorobanţi”.

Cele două fetițe și bunicii Oanei Zăvoranu nu au avut nicio șansă în fața morții. Gemenele au fost găsite fără suflare, în brațele bunicilor morți.  „Fetele au fost găsite fără suflare în braţele părinţilor mei. Au murit cu toţii şi i-am îngropat împreună în Cimitirul Ghencea 2. În fiecare an vin aici cu un preot să ne rugăm pentru sufletele lor. Chiar dacă au trecut atâţia ani, simt un mare gol în suflet şi îmi pare rău că nu sunt mai apropiată de Oana”, povestea Marioara Zăvoranu, în urmă cu șase ani, pentru Click!

Din cauza impactului mare emoțional, Mărioara Zăvoranu nu a putut trece foarte mulți ani prin Centrul Capitalei, în locul în care și-a pierdut cele mai dragi ființe ale vieții sale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest