Dezvăluiri despre ultimele clipe din viața lui Martin Tudor! A murit în brațele iubitei sale!

 
+6 click pentru
galerie

Amănunte cutremurătoare și ultimele imagini cu portarul Stelei înainte să își dea ultima suflare. Martin Tudor a murit în brațele iubitei sale, însă nimic nu prevestea o asemenea tragedie, iar foștii colegi nu au rămas indiferenți și au sărit în ajutorul familiei.

O tragedie fără margini a lovit zilele trecut fotbalul românesc. Martin Tudor, fostul portar al echipei Steaua București a plecat să apere mingea pe care o iubea atât de mult printre îngeri, mult prea devreme. 30 martie 2020 este ziua în care timpul părea că s-a oprit în loc, iar Martin Tudor pleca brusc și neașteptat dintre ai lui. Și nimic nu anunța ce avea să se întâmple.

Astfel, sâmbătă, înainte să își ia „Adio” prea brusc de la această lume, portarul se afla în mijlocul familiei și al prietenilor apropiați. Au profitat de vremea bună și au făcut un grătar în curtea casei. Au râs și s-au simțit extraordinar, iar în următoarea zi, după petrecere, Martin Tudor și-a petrecut timpul în compania iubitei sale. Au profitat de ziua în doi și de liniștea zilei de duminică. Au luat masa în doi și au făcut, din păcate, ce avea să fie și ultima fotografie împreună.

Luni dimineață, fostul mare portar i-a mărturisit iubitei sale că nu se simte prea bine, având o durere puternică în piept. Și nimeni nu a crezut vreo secundă că acea durere avea să îi aducă sfârșitul lui Martin Tudor. Pentru a-l liniști, femeia cu care împărțea și bune și rele, a mers să îi facă un ceai, însă în momentul în care a revenit, și-a găsit jumătatea fără suflare.

Cumplita tragedie care s-a abătut asupra familiei nu i-a lăsat indiferenți pe foștii colegi. Victor Pițurcă și Daniel Oprița au fost devastați de vestea pierderii celui care i-au fost coleg și prieten și au făcut tot ce le-a stat în putința pentru a ușura durerea familiei. Astfel că, „Piți” a trimis toată suma de care este nevoie pentru înmormântare, iar Oprița a fost cel care a cumpărat sicriul și cele necesare care va avea loc în cursul zilei de astăzi, 3 aprilie, în orașul în care a copilărit.

Deși înhumarea trebuia să aibă loc cu o zi mai devreme, familia a decis amânarea acesteia, pentru a nu se suprapune cu aniversarea fiicei sale care a împlinit 19 ani. Din nefericire, în loc de petrecere, așa cum obișnuiau să facă, fata va trebui să îsi conducă tatăl pe ultimul drum.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest