Dezvăluiri fabuloase despre Cristi Borcea din penitenciar! Ce servicii a prestat ca să fie eliberat/ VIDEO

 

Cristi Borcea a fost un deținut model. Și pe asta nu o spunem noi, ci faptele vorbesc de la sine. Judecătorii care s-au ocupat de cazul omului de afaceri au dezvăluit că două dintre motivele datorită căruia a fost eliberat a constat în buna purtare și în implicarea în activitățile din penitenciar.

Judecătorii Tribunalului Ilfov spun, în motivare, că l-au eliberat condiţionat pe Cristi Borcea pentru că a avut un comportament adecvat în detenţie, a participat la cursuri religioase şi artistice.

Ce meserii a avut în penitenciar

Fostul acţionar de la Dinamo a lucrat la centrala termică, la spălătorie, la punctul de preluare deţinuţi. În ciuda faptului că este bolnav şi toată lumea ştie de problemele de sănătate pe care le are Cristi Borcea a muncit în toate penitenciarele prin care a trecut şi a luat parte la mai multe dezbateri organizate pe diverse teme.

“Petentul a arătat că nu figurează cu nicio sancţiune disciplinară, participând în total la peste 150 de activităţi socio-educative constând în concursuri tematice, cursuri, recenzii de cărţi”, arată motivarea instanţei.

Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri in 2019. În anul 2014 a fost condamnat la 6 ani și 4 luni în Dosarul Transferurilor, alături de alți șapte colegi din branșă. Și a fost eliberat după patru ani și patru luni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest