Dezvăluiri fără precedent despre averea Irinei Loghin! Totul depre sumele fabuloase câștigate de artistă

 

Irina Loghin este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Pentru ea, timpul pare că a stat pe loc și puțini sunt cei care știu că artista a împlinit 81 de ani! Încă în formă maximă aceasta continuă să cânte și să câștige destul de mulți bani din muzică.

Pe lângă muzică, artista și-a înființat și o firmă specializată în activități de interpretare artistică - spectacole, care produce în medie 3.300 de euro pe lună. Irina Loghin detine și un teren intravilan de 300m pătrați și două case. Una în valoare de 400 de mii de euro și cealaltă de 200 de mii de euro.

Artista de muzică populară locuiește într-o vilă din Cartierul Francez cu două etaje, cu 9 camere, 2 băi și o bucătărie, care a costat 350 000 de dolari. Pentru această investiție, interpreta de muzică populară a fost nevoită să facă și un împrumut în bancă, în valoare de 100.000 de euro, sumă pe care a și returnat-o ulterior.

A fost cea mai curtată artistă a industriei de muzică populară

Irina Loghin a făcut furori printre artiștii de muzică populară și nu numai. Îndrăgostiți din cale-afară de celebra interpretă au fost Ion Dolănescu - care îi trimitea mai multe scrisori de dragoste, însă fără să aibă niciun succes; Benone Sinulescu - care a dezvăluit că în momentul în care a cunoscut-o, i-a tăiat respirația: "Am văzut-o și am auzit-o pe scenă, într-un parc. Era o femeie care mi-a luat respirația. Cântecul ei și vocea puternică și tulburătoare m-au aruncat pentru câteva clipe înapoi, în Raiul copilăriei mele. Am întrebat pe cineva cine este țăranca asta româncă, ce nu mă lasă să trăiesc? Așa de tare îmi plăcea, că mi-ar fi plăcut să-mi fie și soție”, a precizat el. Printre admiratorii Irinei Loghin s-a aflat și Florin Piersic despre care s-a zvonit că ar fi avut o relație pe ascuns cu interpreta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest