Dezvălurii cutremurătoare ale Sofiei Huzum! De unde are cicatricile de pe piept: „Mai țineți minte balcoanele acelea…”

 

Fosta membră a trupei Elegance a povestit cele două mari drame ale copilăriei și adolecenței ei de unde s-a ales cu semne pe piept.

 

Sofia Huzum, fosta membră a trupei Elegance, a povestit în exclusivitate la Antena Stars, de unde s-a ales cu cicatrici pe piept. Vedeta a dezvăluit că atunci când avea doar 2 anișori a căzut în niște geamuri cumpărate de părinții ei pentru a închide balconul. A avut nevoie de intervenție chirurgicală de urgență, fiind cusută cu 13 ațe.

 

"Pe vremea aia, se închideau balcoanele cu geamurile cum erau vitrinele, dacă mai țineți minte, din două bucăți și părinții mei cumpăraseră geamurile pentru balcon și erau lipite de perete, nu le puseseră încă și nu mai știu exact ce am vrut să fac și am intrat cu pieptul în geam și m-am tăiat. Mi-am tăiat sânul stâng. Eram doar cu mama acasă. S-a speriat foarte, foarte tare. Am fost să mă operez, l-au cusut cu 13 ațe", a rememorat vedeta întâmplarea care i-a marcat copilăria.

 

Și în adolescență problemele au apărut pentru artistă, fiind chiar mult mai grave. Din cauza unui defect congenital aceasta a suferit o operație la inimă: "Pieptul mi-e tăiat,pentru că am avut o operație pe cord, am făcut-o la 26 de ani. Am avut un defect congenital, dar s-a manifestat mai puternic abia la 26 de ani. Până atunci am avut câteva semne, dar nu am știut exact ce se întâmplă cu mine. A durat foarte mult până am aflat. Am mers din medic în medic și toți îmi spuneau că am atacuri de panică, îmi dădeau patile pentru depresie, dar plămânii mei erau inundați cu sânge. A fost greu până și-au dat seama ce am."

 

Chiar dacă ar avea posibilitatea să acopere cicatricile în urma unei operații estetice, artista spune că nu are de gând să facă acest lucru: "Sunt semnele care mi-au rămas din greutățile prin care am trecut. Reprezintă experiența mea. Operația de pe piept mă face să fiu fericită că sunt în viață."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest