Diana Constantin a recunoscut că a făcut videochat: „Aveam mulți bani, dar eram foarte tristă”/ VIDEO

 

Invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Diana Constantin a făcut dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre ultima perioadă a vieții sale și despre greutățile pe care le-a întâmpinat. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a recunoscut și că a făcut videochat, din cauza problemelor financiare pe care le-a avut.

Diana Constantin a mărturisit că a fost nevoită să facă videochat, pentru a-și putea plăti chiria în Capitală. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a explicat că a avut nevoie urgentă de bani, într-un timp foarte scurt, iar singura variantă a fost controversata ocupație.

„Am venit după o perioadă de pandemie, nu aveai unde să te angajezi. Eu trebuia să îmi iau înapoi chiria la București. O prietenă m-a întrebat dacă nu vreau să fac cu ea. Stă în fața unui calculator și se dezbracă. E, aia e, mare lucru. Nu trage nimeni de ea, nu se prostituează”, a spus Diana Constantin, la Antena Stars.

Ce sumă colosală a câștigat din videochat

Deși din punct de vedere financiar noua „meserie” era satisfăcătoare, Diana Constantin a mărturisit că psihic a fost la un pas de a claca. Astfel că a fost nevoită să renunțe la alegerea făcută, pentru a nu-și afecta sănătatea.

„Acum nu mai continui să fac, iar eu cu psihicul nu pot să fac față. Într-o săptămână am făcut 3200 de lei. Ajungeam acasă cu mulți bani, dar eram foarte tristă”, a mai povestit fosta concurentă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest