Diana de la „Insula Iubirii”, momente dificile în carantină! A pierdut o sarcină, a fost abuzată și dată afară din casă de iubit! VIDEO

 

Diana Constantin a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în timpul carantinei. Invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a povestit cu ochii în lacrimi, traumele prin care a trecut în ultimele luni de zile.

Deși toată lumea o știa cu zâmbetul pe buze și foarte energică, din vechea Diana Constantin a rămas doar o umbră! Fosta concurentă s-a schimbat radical în urma relației traumatizante pe care a avut-o cu un bărbat cu un trecut dubios, în timpul carantinei. Tot atunci, bruneta a pierdut o sarcină și a rămas și fară casă.

„Când ești haos, atragi haos”, a spus Diana, în direct la „Showbiz Report”.

Diana Constantin, victima violenței domestice

Cu ochii în lacrimi, Diana Constantin a povestit la „Showbiz Report” chinurile prin care a trecut în ultimele luni. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a dezvăluit că a avut o relație defectuoasă cu un bărbat care și-a ascuns bine trecutul șocant.

„Am cunoscut un tip acum cinci luni de zile, am stat cu el în perioada de carantină. A fost un moment foarte, foarte greu pentru mine, a fost un moment care m-a dărâmat, dar am învățat și multe lucruri”, a explicat Diana, la Antena Stars.

La câteva luni de la primul sărut, Diana Constantin a aflat că era însărcinată, însă din cauza certurilor și a violențelor, a pierdut sarcina. Ulterior, bruneta a descoperit ca iubitul ei fusese închis la un penitenciar de maximă securitate și suferea de tulburări de personalitate.

„Am rămas însărcinată după două luni de relație și am zis că este ok să îl păstrăm, doar că certurile erau foarte mari. El avea bipolaritate și eu am crezut că îl pot ajuta cu terapia pe care am făcut-o și eu, dar eu trebuia să plec. Omul a făcut închisoare vreo zece ani în Germania și evident că a avut traume. (...) Am avut o sarcină toxică. Sarcina toxică a fost din cauza relației. Am pierdut sarcina. Nu am știut ca sunt însărcinată. Am fost la țară, am făcut treabă pe acolo. Și am pierdut sarcina efectiv.a mai spus Diana.

În încheiere, Diana Constantin le-a transmis un mesaj tuturor femeilor care se află în situația în care a fost ea: Am fost lovită. Și aș vrea să le spun tuturor femeilor că nu ar trebui să stea niciodată și să fie abuzate verbal, fizic, pentru nimic în lumea asta. Pentru că o poți lua de la zero, cu sau fără compromisuri.” a încheiat Diana Constantin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest