Diana Gureșoaie, de urgență la spital. Ce accident a suferit: “Momentan am piciorul…”

 

Diana Gureșoaie a avut parte de un accident destul de grav care i-a adus o rană frumușică la picior. Vedeta este acum internată la spital și a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre ce s-a întâmplat. Spune că acum se simte bine, dar procesul de vindecare va mai dura în jur de 3 săptămâni.

Diana Gureșoaie s-a convins încă o dată că treburile casnice nu sunt pentru ea. Bomba sexy s-a dus să arunce gunoiul, iar asta i-a adus o rană la picior de toată frumusețea. Aceasta povestește că și-a uitat cheile în casă, iar pentru a intra în apartament a încercat să strice clanța ușii de la balcon cu piciorul. În acel moment piciorul i-a alunecat în geamul ușii, s-a spart și a făcut o rană uriașă. Ea spune că se simte acum și că accidentul casnic a fost destul de grav.

''Mă simt bine. Sunt din ce în ce mai bine. A fost un accident casnic destul de grav. Nu am dat cu piciorul în geam. Eu aveam o ușă care e un pic defectă și am dat cu piciorul în partea de metal și cred că mi-a alunecat adidasul, era ci o talpă mai groasă și mi-a sărit piciorul fix în geam și s-a spart geamul în momentul ăla. Am ajuns acasă, am ieșit să duc gunoiul și am uitat cheile în casă. De obicei țin ușa deschisă la balcon pentru că am cățel, dar de data asta era închisă. E foarte sensibilă clanța și știam 100% că dacă dau se deschide, dar mi-a alunecat piciorul în geam. De data asta nu am avut noroc, că nu e prima dată când fac așa, dar o să fie sigur ultima’’, a declarat Diana Gureșoaie pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest