Diana Munteanu a aflat că fostul ei soţ, Claudiu Niculescu, are o nouă iubită! Reacţia ei a fost halucinantă

 
+2 click pentru
galerie

Claudiu Niculescu se pare ca a trecut repede peste divorțul de Diana Munteanu. Antrenorul trăiește a doua tinerețe alături de o femeie pe care a cunoscut-o în urmă cu doar câteva luni. Iar decizia fostului fotbalist o va enerva și mai mult pe Diana.

Incredibil! Diana Munteanu primește lovitură după lovitură. Claudiu Niculescu se pare ca a înșelat-o în timpul căsniciei chiar pe față. Sursele spynews.ro spun că antrenorul se mutase încă dinainte de divorț alături de noua lui iubită. Totul s-a rupt în cuplul Niculescu - Munteanu atunci când fostul fotbalist a plecat să antreneze Mioveniul.

Se spune că distanţa poate apropia oameni, dar, la fel de bine, poate omorî şi cea mai solidă relaţie. Aşa s-a întâmplat, se pare, în cazul Dianei Munteanu. După ce a plecat la Mioveni, relaţia dintre Claudiu şi Diana s-a deteriorat de la zi la zi. Se vedeau tot mai rar, iar ruptura s-a produs treptat. Totul a culminat cu apariţia unei alte femei în viaţa fostului fotbalist. Timp de un an şi jumătate, cei doi se pare ca au avut o relaţie extraconjugală, departe de căminul conjugal, departe de Bucureşti. Totul s-a consumat la Mioveni, potrivit apropiaţilor.

Aceleaşi surse au dezvăluit faptul că femeia cu care a fost înşelată, avea o familie în Bucureşti şi un serviciu. Orbită de dragoste, a renunţat la tot şi s-a mutat în oraşul cu pricina, în aceeaşi casă cu Niculescu. Şi nu acum, după divorţ, ci încă din toamna anului trecut.

La aflarea acestor vesti, Diana a avut o reacţie halucinantă.

"E un subiect închis pentru mine. Nu vreau să mai vorbesc niciodată despre asta", a declarat Diana Munteanu.

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest