Diana și Aurel de la „Insula Iubirii”, declarații de amor pe internet, după ce s-au despărțit! „Tot pe tine te iubesc”

 
+2 click pentru
galerie

Diana și Aurel au format unul dintre cele mai controversate cupluri din reality show-ul „Insula Iubirii”. După ce au participat la emisiune pentru a-și testa relația, lucrurile au scăpat de sub control la puțin timp la aterizarea în Thailanda.

Deși Aurel și Diana s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Insula Iubirii”, după ce fiecare a participat cu un alt partener, odată cu încheierea filmărilor, cei doi s-au separat de foștii iubiți și au început să formeze chiar ei un cuplu. Vestea a picat ca o bombă pentru toată lumea, mai ales atunci când au decis să participe împreună, în cadrul reality show-ului care i-a și unit.

Pentru că socoteala de acasă, nu se potrivește cu cea din târg, atât Aurel, cât și Diana, au căzut pradă tentațiilor de pe „Insula Iubirii”, iar la finalul filmărilor, s-au separat definitiv. Iată că acum după doi ani de la terminarea filmărilor, cei doi încă se urmăresc pe rețelele de socializare și, mai mult decât atât, își fac declarații de dragoste în văzul tuturor pe internet.

Așa se face că la imaginea postată de Aurel în timp ce săruta pe frunte, o altă femeie, Diana nu s-a putut abține și a comentat ipostaza în care s-a afișat fostul partener, iar dialogul a fost unul, de-a dreptul delicios, pentru toți telespectatorii emisiunii „Insula Iubirii”.

„Iar mă înșeli?” a întrebat Diana

„Nu știu care pe care”, a răspuns Aurel.

„Tu mereu” a completat bruneta

„Eu sunt mai fluturaș, sunt o persoană cu coloană vertebrală, doar că am scolioză și de-asta uneori o mai iau pe arătură” i-a spus Aurel

„E bine că recunoști…” a mai spus Diana, după care Aurel a oferit un răspuns surprinzător de-a dreptul surprinzător: „Îmi asum tot…tot pe tine te iubesc, știi doar”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest