Diana Șucu, dezvăluiri personale despre relația cu Dan Șucu: „Nu am încercat niciodată să-l schimb”

 

Soția milionarului a vorbit în exclusivitate la Știrile Antena Stars despre tabieturile pe care le are în viața de cuplu.

Diana și Dan Șucu sunt împreună de două decenii. În exclusivitate la Știrile Antena Stars, soția milionarului a explicat care sunt secretele unui mariaj de succes, iar sfaturile sunt extrem de simple și practice. Cei doi iau întotdeauna prânzul împreună acasă.

„Noi măncăm la prânz împreună. Pe la 14:30 sau mai târziu, Dan vine acasă și mănâncă, se odihnește puțin, apoi pleacă la birou sau la întâlnirile lui. În general, de ani de zile mâncăm împreună la prânz. Suntem suflete pereche. Eu nu am încercat niciodată să-l schimb. Am încercat să fiu eu mai bună. Ne respectăm, ne spunem în fiecare zi că ne iubim. Noi stăm împreună foarte mult”, a povestit Diana Șucu la Antena Stars.

Soția milionarului are o relație frumoasă cu soacra ei și își dorește să preia acest model pentru copiii săi: „Eu sunt răsfățata lor. Eu, ca și mamă, îi învăț cum să-și răsfețe viitoarele iubite, viitoarele soții. Eu chiar sunt atentă la aspectul ăsta că nu aș vrea să0mi reproșeze mai târziu nurorile. Mi-ar plăcea să am o relație bună cu nurorile mele, o relație bazată pe prietenie și respect. Așa cum și eu am o relație minunată cu soacra mea. Cred că mă și iubește pentru că ea simte, mamele mereu simt, mai ales cele de băieți. Atât timp cât ea simte că băiatul ei este fericit”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest