Diego Maradona a fost înmormântat, în cadrul unei ceremonii private! Au fost prezente doar 30 de persoane

 

Diego Armando Maradona a fost înmormântat, în cadrul unei ceremonii private, care a avut loc în cimitirul Jardin Bella Vista din Buenos Aires. Legendarul fotbalist argentinian a fost condus pe ultimul drum de doar 30 de persoane, însă mii de oameni i-au adus un ultim omagiu!

Diego Maradona a murit miercuri, pe data de 25 noiembrie 2020, la doar 60 de ani, după ce a făcut un stop cardio-respirator. Geniul fotbalului mondial se afla la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lunii noiembrie.

Trupul neînsuflețit al lui Diego Armando Maradona a fost depus la cimitirul Jardin Bella Vista din Buenos Aires, Argentina. „Zmeul zburător cosmic” a fost înmormântat în joi, în cadrul unei ceremonii private la care au participat numai cei mai apropiați oameni ai jucătorului, printre care și fiicele sale, Dalma și Giannina, precum și prima sa soție, Claudia Villafane.

A fost însoțit de mii de oameni

De-a lungul drumului, cortegiul funerar a fost însoțit de mii de oameni care l-au aplaudat și care scandau numele lui Maradon. Sicriul marelui fotbalist a fost îmbrăcat în drapelul Argentinei, cu un tricou cu numărul 10 deasupra.

Copilăria lui Diego Maradona

S-a născut într-o familie foarte săracă, la 30 octombrie 1960, în Villa Fiorito, fiind al cincilea dintre cei opt copii ai unei familii romano-catolice. Prima minge de fotbal i-a fost dăruită de vărul lui, cadou cu care a dormit în cămașă timp de jumătate de an pentru a nu-i fi furat. Uneori mingea era confiscată de mama lui pentru a se putea concentra pe școală, dorința acesteia fiind ca Maradona să ajungă contabil. După ce și-au dat seama de talentul pe care îl are, părinții lui au făcut sacrificii enorme ca Diego să ajungă un mare fotbalist.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest