Dieta Andreei Marin. Slăbești garantat 20 de kilograme

 

Andreea Marin arată mai bine ca niciodată! La cei 45 de ani ai săi, „Zâna” se bucură de un fizic impresionant, tonifiat, după ce a adoptat un stil de viață sănătos. Iar pentru că întotdeauna se gândește la admiratorii săi, vedeta a dezvăluit dieta cu ajutorul căreia a reușit să slăbească 20 de kilograme, într-un timp foarte scurt!

În ultimii ani, Andreea Marin a avut parte de o schimbare care nu a putut fi trecută cu vederea. Dornică să aibă o formă fizică cât mai bună, fosta prezentatoare TV a pus pauză mâncatului nesănătos și a devenit foarte strictă în ceea ce privește regimul ei de viață.

Dieta folosită de Andreea Marin este una foarte ușor de urmat, dat în același timp cere foarte multă ambiție din partea persoanei care își dorește să topească kilogramele cu rapiditate și într-un mod sănătos. Regulile de bază ale regimului sunt: renunțarea la zahăr și la carbohidrați!

În cadrul unei postări pe pagina sa personală de Facebook, „Zâna” a dezvăluit în ce constă dieta cu care a reușit să slăbească. În primul rând, Andreea Marin a mărturisit că sunt necesare cinci mese pe zi, fără prăjeli și fast-food, iar cina trebuie să fie luată la 7 seara. O altă regulă constă în consumarea carbohidraților până în ora 14:00, iar legumele și fructele, nu trebuie să lipsească din meniu, dar întotdeauna, la o distanță mare de mese.

Totodată, Andreea Marin și-a sfătuit admiratorii să nu uite de cei 2 L de apă pe zi, care trebuie să înlocuiască covrigeii și sărățelele care obișnuiau să fie consumate în timpul unei zi active de muncă. Mai mult de atât, vedeta a mărturisit că eficiența dietei crește în momentul în care activitatea fizică este prezentă și ea. Astfel că o oră de gimnastică pe zi, de 6 ori pe săptămână, accelerează, garantat, procesul de topire al kilogramelor în plus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest