Dieta cu ajutorul căreia Jessica Simpson a slăbit peste 45 de kilograme: „Fiecare masă conține...”

 

Jessica Simpson a slăbit pentru 45 de kilograme în șase luni, după ce a născut-o pe fiica sa, Birdie Mae. Antrenorul vedetei a dezvăluit dieta cu ajutorul căreia cântăreața a reușit să topească numărul impresionant de kilograme, într-un timp record.

Jessica Simpson și-a uluit admiratorii cu ultimele apariții pe social media. Artista are o siluetă parcă trasă prin inel, iar drept dovadă stă faptul că a îmbrăcat blugii pe care și i-a cumpărat în urmă cu 14 ani, chiar in ziua în care a făcut 40 de ani!

„Am ținut această pereche de blugi în dulap pentru 14 ani, nu exagerez! M-am gândit că dacă sunt în ultimele mele ore înainte de a schimba prefixul, să le dau o a doua șansă”, a mărturisit artista, care a împlinit de curând 40 de ani.

Dieta cu care a topit 45 de kilograme

Antrenorul Jessicăi Simpson, Harley Pasternak, a dezvăluit că dieta pe care i-a recomandat-o vedetei a constat în mese bogate în proteine, fribre și grăsimi. Regimul se numește „The Body Reset Diet” și este împărțit în trei faze. Prima durează cinci zile, perioadă în care trebuie să ai trei mese fixe bazate doar pe smoothie-uri bazate pe proteine, grășimi sănătoase și carbohidrați bogati în fibre. Iar cele două gustări dintre mesele principale trebuie să aibă 150 de calorii și să conțintă 5 grame de fibră, 5 grame de proteină și mai puțind de 10 grame de zahăr.

„Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi. Este vorba de un echilibru care să nu afecteze atât de mult stilul de viaţă de dinainte”, a declarat antrenorul artistei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest