Dieta cu care Monica Belluci a slăbit 18 kilograme! E rapidă, ieftină şi simplă

 

Monica Belluci, faimoasa actriţă italiană renumită pentru frumuseţea ei fizică, s-a îngrăşat după naştere, cu apropae 20 de kilograme. Fără a urma un regim drastic, vedeta a slăbit 18 kilograme.

Pentru a da jos cele 18 kilograme, Monica Belluci nu a recurs la nicio cură de slăbire, ci a făcut câteva schimbări în alimentaţie. A făcut sport, a mâncat cele trei mese pe zi, a renunţat la dulciuri şi alcool şi a băut cei 2 litri de apă pe zi.

Iată regimul alimentar urmat de actrița italiană:
 
Micul dejun: ceai sau cafea fără zahăr și fără lapte, 50 g pâine de graham, 30 g brânză degresată sau un ou sau o felie de șuncă sau friptură slabă, un iaurt natural, un suc proaspăt de fructe.

Ora 11: un măr.

La prânz: o salată de crudități, 70 g carne sau peşte la grătar sau fiert, legume fierte în aburi (oricât), 150 g fecule (paște, orez, cartofi), 20 g brânză, 1 fruct.

Oră 17: un ceai natural fără zahăr.

Cină: supă de legume sau salată verde, 70 g carne slabă sau peşte, ouă fierte, salată de crudități, un iaurt, un fruct.

Pentru gătit: 20 g ulei vegetal pe zi, lămâie la discreție, 20 g unt. 

Mai mult, actriţa a evitat sarea, băuturile carbogazoase, făina albă, prăjelile, produsele fast-food, alimentele şi mâncărurile grase, conform lataifas.ro. Nu a consumat nimic cu două ore înainte de culcare.

L.F.

Foto: Hepta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest