Dieta cu care Nicoleta Luciu a slăbit cinci kilograme pe săptămână! Ai nevoie de doar două alimente

 

Cele aproape 40 de kilograme după cele două sarcini pe care le-a avut au făcut-o pe Nicoleta Luciu să devină un model pentru mămicile ce vor să-şi recapete silueta.

După ce la ambele sarcini s-a îngrăşat între 30 şi 40 de kilograme, Nicoleta Luciu a devenit un as în ceea ce priveşte slăbitul. Vedeta a scris pe blogul său reţeta cu care a scăpat de cinci kilograme într-o singură săptămână!

"Asta a însemnat mai multă muncă după naştere, şi în bucătărie, dar şi în sala de sport. Am făcut mişcare cât am putut, însă am apelat la nişte diete fulger care să-mi dea un start motivant. Cu ajutorul lor, am dat repejor jos cinci kilograme într-o săptămână", scrie Nicoleta pe blogul său.

IMPORTANT: Dietele se ţin doar timp de şapte zile. După cele şapte zile, trebuie să continui cu un stil de viaţă sănătos şi să te menţii în formă.

Pentru a da jos kilogramele pe care le-a adunat, Nicoleta a apelat la două alimente-cheie. Supă de legume cu carne fiartă: fără sare, condimente şi pielţă.

"Oricând îţi este foame, mănânci supă şi bei ceai de anason neîndulcit. Bea multă apă, pentru hidratare. Ne dezintoxicăm, slăbim şi luăm nutrienţii necesari din legumele fierte. Înlocuim supa din versiunea precedentă cu tipurile de iaurturi care ne plac: chefir, sana, lapte bătut, cu fructe sau seminţe, toate cu până la 5% grăsime. De fiecare dată când ne este foame", a scris Nicoleta pentru cei curioşi despre silueta sa.

A.C.

Sursă: nicoletaluciu.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest