Dieta cu dovlecei! Slăbeşte 5 kilograme în 7 zile

 

Dieta cu dovlecei este de departe cea mai simplă și mai eficientă soluție pentru a slăbi armonios pe tot parcursul verii. Dovleceii se găsesc de cumpărat pe tot parcursul anului, însă vară îi poți culege direct din grădină bunicii sau îi poți cumpără din piețe fără să te temi să sunt aduși din cine știe ce țara străină. 

Dieta cu dovlecei este foarte simplu de ținut și asta pentru că delicioasele legume pot fi consumate în foarte multe feluri. Poți consumă dovleceii în stare crudă, în salate prospete și revigorante. Trebuie doar să adaugi roșii, castraveți și ardei gras sau orice alte legume preferi.
 
În același timp, poți consuma dovlecei la grătar sau fripți ușor în tigaie cu puțin ulei de măsline, sare, piper și usturoi. Supă de dovlecei este și ea un preparat delicios, sățios și benefic pentru siluetă ta, iar dacă faci un sos simplu din dovlecei, roșii și busuioc, poți servi chiar și o porție de paște integrale în cadrul dietei.
 
În principiu, cu cât gătești mai puțin și mai simplu dovleceii, cu atât obții mai multe vitamine, minerale și substanțe nutritive.
 
Nu este indicat să consumi dovlecei pane, trecuți prin făină și ou. Chiar dacă sunt foarte buni la gust, își pierd proprietățile nutriționale și îți furnizează mai multe calorii.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest