Dieta cu îngheţată, mit sau realitate? Cum este posibil să slăbeşti radical cu un asemenea regim

 

Adio kilograme în plus! De acum doamnele nu mai au nicio scuză să nu slăbească! Dieta cu... îngheţată ne face cu ochiul şi ne îmbie să ne îndulcim în timp ce slăbim!

Un regim de slăbire nu trebuie să fie neapărat un chin, în timpul căruia să salivaţi visând la o linguriţă cu îngheţată. Actriţa Uma Thurman a demonstrat-o când a slăbit nu mai puţin de 11 kilograme, în şase săptămâni, după ce s-a hrănit cu îngheţată, ciocolată şi budincă! Explicaţia este simplă! Laptele, smântâna, ouăle şi zahărul sunt principalele ingrediente care se găsesc în compoziţia îngheţatei.

Alături de acestea sunt adăugate fructe sau anumite arome, ceea ce face ca produsul să fie bogat în calciu, vitaminele A şi D, fosfor şi fier! Printre alte proprietăţi, calciul are şi un rol important în împiedicarea depunerii grăsimilor, iar faptul că îngheţata e atât de rece obligă corpul să consume mai multe calorii pentru digestie!

Aşadar, de dieta cu îngheţată vă puteţi bucura toata vara aceasta fară să vă simţiti vinovaţi că vă îngrăşaţi. Regimul asigură 1.200 - 1.300 de calorii zilnic şi vă ajută să pierdeţi până la două kilograme pe săptămână. Dieta este ideală în special la orele prânzului, când temperaturile sunt mai ridicate, deoarece vă taie senzaţia de foame şi vă racoreşte.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest