Dietele extreme! Cori Grămescu ne spune până unde merge cura de slăbire

 

Pentru cei mai mulți dintre noi, mesele bogate de sărbători au adus și câteva kilograme în plus. Pentru a-și recăpăta silueta, unele femei au ajuns să facă lucruri de neimaginat!

Dieta cu viermi și cea cu vată nu mai sunt o noutate pentru femeile disperate să scape de câteva kilograme. Pentru a arăta bine, o femeie din Statele Unite a mâncat vată! Exemplul a fost urmat și de o tânără din Vaslui, care, din păcate, a ajuns în stare gravă la spital după o cura cu vată îmbibată într-o băutură energizantă. O altă dietă este cea cu viermi. Se spune că este veche de sute de ani și vine din China.

“Pentru mine este o glumă! O dietă presupune să mănânci alimente, adică să înghiti ceva comestibil. Vata nu intră în această categorie. Din păcate oamenii care recurg la acest gen de acțiuni extreme ar trebui duși într-un loc special. Nu ai cum să crezi că poți slăbi mâncând vată, oricât de mult ai citi despre asta pe internet sau oricât de mari ar fi prostiile pe care le citești în unele reviste!”, a spus Cori Grămescu
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest