Dima Trofim, la un pas să zboare de pe banda de alergat! Imagini incredibile cu prezentatorul TV/ VIDEO

 

Dima Trofim a fost la un pas să zboare de pe banda de alergat, în timp ce încerca să facă un clip video pentru instagram! Dar nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, pentru că imaginile de mai jos vorbesc de la sine.

Dima Trofim este un împătimit al sportului. Prezentatorul matinalului de pe Antena Stars nu chiulește nicio zi de la sală, pentru a-și lucra trupul! Și la cum arată, suntem siguri că ăsta este adevărul. Iar pentru că a vrut să „condimenteze” antrenamentele pe care le face constant în sala de fitness, artistul a încercat o mișcare care l-ar fi putut costa scump.

Pentru că a vrut să facă un video special pentru contul său de instagram, Dima Trofim s-a gândit că admiratorii săi ar aprecia dacă ar merge în mâini pe banda de alergat, doar că... aparatul a fost la un pas să îl rănească. Prezentatorul de la „Star Matinal” aproape a fost aruncat de pe banda de alergare, însă din fericire, datorită dexterității sale, a reușit să se prindă de suportul de mâini pentru a nu fi grav rănit!

Dar lucrurile nu s-au oprit aici! Dima Trofim nu s-a dat bătut și a mai încercat o dată să repete schema. Și ce să vezi? De data asta i-a ieșit, dar mai bine vă lăsam pe voi să judecați, așa că dați play clipului de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest