Din ce cauză a ajuns Adela Popescu, de urgență, la spital: „O bacterie în carnea de pui”

 

În urmă cu câteva zile, Adela Popescu a ajuns de urgență la spital din cauza unor dureri puternice de stomac. După ce a fost diagnosticată cu ilenită terminală, actrița a dezvăluit din ce cauză a ajuns, de fapt, pe mâna medicilor și ce anume i-a provocat crizele.

Adela Popescu a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, că s-a confruntat preț de două săptămâni cu dureri crunte la nivelul stomacului, însă nu s-a gândit că ar fi ceva serios. După ce senzația de disconfort s-a poziționat în partea dreaptă a abdomenului și nu i-a mai dat pace, a decis să meargă la spital.

„Într-o noapte nu am mai putut de durere și eu duc mult și m-am dus la Urgențe. S-a descoperit că am o infecție destul de urâtă în partea dreaptă, nu știam încă de ce, urma să se mai facă niște investigații. Cert este că în tractul digestiv s-a descoperit că am o bacterie”, a adăugat vedeta.

Bacterie provocată de carnea de pui

Potrivit informațiilor pe care le-a obținut în urma diagnosticului de la medicii care au avut grijă de ea, Adela Popescu este posibil să fi contactat bacteria din carnea de pui prost preparată. Vedeta ia în continuare antibiotic pentru a o putea elimina, iar dacă nu respectă cu strictețe tratamentul medicamentos, poate ajunge pe masa de operații.

„Este o bacterie în mod special în carnea de pui care nu este foarte bine preparată. E o ilenită provocată de bacterie. Eu sunt în continuare pe antibiotic”, a mai spus Adela Popescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest