Din ce cauză a divorțat Misha de Connect-R: „Cea mai mare lecție pe care am învățat-o”

 

Chiar dacă au divorțat în urmă cu ceva timp, despărțirea lor a lăsat foarte multe întrebări fără răspunsuri! Oare a fost vorba de infidelitate sau de neînțelegere? Acum, Misha a lăsat să se înțeleagă cauza din cauza căreia s-a separat de Connect-R!

Misha și Connect-R au format unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă, motiv pentru care desparțirea lor i-a șocat pe fanii celor doi. Artiștii au rămas în relații bune, atât de dragul fetiței pe care o au împreună, cât și pentru bunăstarea carierelor muzicale.

Deși au dezvăluit că încă au sentimente puternice unul pentru celălalt, atât Misha, cât și Connect-R nu au subiliniat niciodată ideea unei reîmpăcări și nici nu au spus concret care a fost cauza despărțirii... până acum.

Misha a postat pe contul său de socializare un mesaj sugestiv, care părea că face referire la mariajul pe care l-a avut cu Connect-R, în care a dat de înțeles că secretul unei relații longevive nu constă în obișnuință și nostalgie, ci din contră. În momentul în care simți că nu mai este nimic care să te lege de persoana de lângă tine, decât cele două menționate anterior, atunci trebuie să pleci.

Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece", a fost mesajul postat de artistă pe contul ei de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest