Din ce cauză a pornit conflictul dintre Regina Elisabeta și Megan Markle: „I s-a interzis să se apere”

 

Ies la iveală din ce în ce mai multe detalii incredibile din interiorul Familiei Regale, după ce prințul Harry și soția sa au decis să renunțe la titulatura regală și s-au mutat în SUA. Acum s-a aflat și cauza conflictului dintre Regina Elisabeta și Megan Markle!  

Meghan Markle o acuză pe Regina Elisabeta că „i s-a interzis să se apere” atunci când era atacată cu fel și fel de minciuni de presa britanică, deși era însărcinată cu strănepotul ei, potrivit documentelor judiciare.

Meghan Markle a dat în judecată Associated Newspapers, o societate care editează The Daily Mail și versiunea duminicală Mail on Sunday, potrivit BFM TV, după ce au fost postate fragmente dintr-o scrisoare adresată tatălui ei Thomas Markle în august 2018. Actrița acuză publicația de actionat „cu rea intenție”, modificând după bunul plac scrisoarea.

Prietenii apropiați lui Meghan Markle  au dezvăluit că „devenise subiectul unui număr mare de articole false şi vătămătoare în tabloidele britanice, în special în cel inculpat, care i-au cauzat un imens stres emoţional şi i-au alterat sănătatea mintală”, afirmă ei.

„Prietenii ei nu au văzut-o niciodată într-o astfel de stare şi erau îngrijoraţi pe bună dreptate şi interesaţi de binele ei, mai ales că ea era însărcinată, lăsată fără apărare de instituţia monarhică şi i s-a interzis să se apere singură”, au adăugat ei. 

Prințul Harry o susține pe soția sa, Meghan Markle și critică presiunea pusă de mass-media pe umerii familiei regale, fiind unul dintre motivele principale pentru care s-au văzut nevoiți să renunțe la titulatura regală și să își trăiască viața departe de UK.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest