Din ce cauză Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană nu își mai vorbesc de ani buni: „Și-a permis să se dea cu părerea”

 

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană nu își mai vorbesc de ani buni, din cauza unui motiv aparent banal, dar care a reușit să mențină „dușmănia” între cele două și în ziua de astăzi! Din ce cauză cele două au renunțat la prietenia pe care o aveau?

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au format unul dintre cele mai amuzante cupluri de prietene din showbiz-ul românesc. Cele două stârneau interesul telespectatorilor și erau foarte iubite de public grație nebuniei lor. Însă cu timpul, prietenia lor s-a răcit și au ajuns să nu își mai vorbească deloc, din cauza unor declarații pe care Sânzi le-a făcut despre nunta Andreei.

Ruptura dintre cele două s-a produs după ce Sânziana a spus că mâncarea de la nunta Andreei Tonciu nu a fost atât de bună, fiindu-i rău din cauza preparatelor de la petrecere. Ulterior, blondina „a schimbat placa” și a susținut că ar fi fost, de fapt, deocheată.

Furioasă din cale-afară pe vorbele prietenei sale, Andreea Tonciu a decis să încheie orice legătură cu Sânziana, din cauza vorbelor care au jignit-o.

„Eu chiar nu am ce să vorbesc despre această domnişoară. Nu am mai vorbit de foarte mult timp. Nu mă interesează. Cu toate că ea se bagă aşa în viaţa mea şi nu ştiu de ce. Ea şi-a permis să îşi dea cu părerea despre ce s-a întâmplat de 1 mai la mare când nici măcar eu nu ieşisem să fac o declaraţie, dar a vorbit ea”, spunea Andreea Tonciu în acea perioadă.

Mai mult de atât, în cadrul unei emsiunii, Andreea Tonciu a negat că ar fi avut vreo relație de prietenie cu Sânziana Buruiană, numind-o pe aceasta „o simplă colegă de emisiune”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest