Din ce cauză Angelina Jolie a cerut demisia judecătorului care se ocupă de divorțul ei de Brad Pitt

 

Divorțul Angelinei Jolie de Brad Pitt a intrat iar în atenția tuturor, iar asta după ce vedeta de la Hollywood a cerut demisia judecătorului care se ocupă de partajul celor doi. Motivul?

Angelina Jolie s-a arătat nemulțumită de modul în care judecătorul a gestionat divorțul de Brad Pitt. Actrița a cerut descalificarea pe motiv că judecătorul nu ar fi oferit suficiente detalii despre legăturile sale cu unul dintre avocații actorului.

În cursul zilei de luni, Angelina Jolie a depus la Curtea Supremă din Los Angeles un dosar în care susține faptul că judecătorul John W. Ouderkirk ar trebui eliminat din dosarul său de divorț, pentru că a omis să precizeze cazurile în care a fost implicat alături de avocatul lui Brad Pitt.

„Nu a dezvăluit cazurile care au demonstrat actuala, continua, repetata relație dintre acesta și avocatul reclamatului”, apare în dosar.

Angelina Jolie și Brad Pitt au apelat la ajutorul unui judecător privat pentru finalizarea divorțului, așa cum au făcut-o mai multe cupluri de la Hollywood, pentru a le păstra secrete datele personale și financiare.

Chiar și așa, unele decizii legale trebuie luate urmând procedura standard a instanței. Astfel că actrița a depus dosarul la Curtea Supremă din Los Angeles bazându-se pe faptul că un judecător privat trebuie să rămână imparțial, asta însemnând că nu trebuie să aibă mai multe legături cu un avocat, decât cu celălalt, așa cum este și în cazul ei.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest