Din ce cauză Brigittei îi era frică să stea în casă cu propriul fiu: „Era un coșmar ce se întâmpla”

 

După ce Robert Sfăt și-a prezentat partea de adevăr în ceea ce privește relația cu mama lui, a venit rândul și Brigittei Pastramă. Bruneta a făcut dezvăluiri șocante în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars și a mărturisit că ajunsese într-un punct în care îi era frică să stea în casă cu propriul fiu!

Ultima perioadă a fost foarte grea pentru Brigitte! Soția lui Florin Pastramă a fost răpusă de acuzațiile pe care i le-a adus fiul ei, din cauza moștenirii pe care nu a primit-o, astfel că a ajuns și pe mâinile medicilor din cauza epuizării psihice.

„Florin a fost foarte aproape de mine și m-a susținut în fiecare moment de slăbiciune. Am căzut, am leșinat. M-a dus la spital pentru că uneori cedezi psihic. Am cedat psihic.” a spus Brigitte.

În cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars, Brigitte Pastramă a dezvăluit că în ultimul an a fost terorizată de comportamentul fiului său. Bruneta susține că din cauza anturajului toxic din care face parte, Robert Sfăt s-a transformat total, făcând-o să îi fie teamă să stea numai cu el în casă.

„Aștept să fie luminat și să îi pară rău pentru toate vorbele pe care le-a spus și pentru modul în care s-a purtat. Îmi era frică să vin singură acasă. Florin știe mai multe. Dacă nu era Florin... nu mai contează.  Mergeam acasă doar să dorm și plecam imediat pentru că era un coșmar ce se întâmpla în casă, din cauza anturajului.” a spus Brigitte Pastramă pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest