Din ce cauză fața Xoniei a fost umflată și desfigurată: „Riscul de a mă îmbolnăvi există”

 

Xonia a avut parte de momente cumplite, după ce s-a trezit cu fața umflată și desfigurată. Pe lângă chinul prin care a trecut de fiecare dată când se uita în oglindă, artista s-a lovit și de un val de critici din partea celor care nu au crezut nicio clipă că ar fi vorba despre o problemă medicală, ci dădeau vina pe operațiile estetice, în exces. Acum, după ce trăsăturile ei au revenit la normal, interpreta a dezvăluit ce anume i-a cauzat transformarea feței.

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report” Xonia a dezvăluit cu ochii în lacrimi că a trecut printr-o perioadă extrem de grea. După analize amănunțite, artista a descoperit că totul a pornit de la o boală cronică de care suferă de ani de zile. Însă nu din cauza bolii, fața i-a fost afectată, ci medicamentația folosită pentru combaterea acesteia a avut o reacție adversă și a desfigurat-o.

”Am zis că am o problemă de sănătate cronică. Am avut niște efecte adverse la un medicament. Nu vreau să intru în detalii despre anumite momente prin care eu am trecut. La un moment dat o să povestesc, doar când sunt eu pregătită, să pot ajuta și alte persoane care au probleme asemănătoare”, a spus Xonia în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”

Deși viața ei nu a fost deloc roz în ultima perioadă, Xonia a mărturisit că a învățăt să vadă și partea plină a paharului. Considerând astfel că desfigurarea facială a fost un „dar” de la Dumnezeu pentru a aprecia mai mult tot ce are.

”Acum sunt mult mai bine, am întrerupt acel tratament și am căutat alte metode de a fi sănătoasă. Meditații și schimbarea alimentație. M-am regăsit spiritual prin tot ce mi s-a întâmplat, consider că a fost un ”cadou” din partea lui Dumnezeu pentru că m-a trezit să văd care sunt lucrurile importante în viață, de care am uitat. Mai exact, sănătatea. Pentru că este adevărat că dacă nu ai sănătate, nu poți face nimic în viață, dar noi mereu zicem că nouă ni se poate întâmpla, dar iată că se întâmplă. Dar acum sunt bine. Eu cred că singuri ne îmbolnăvim și singuri ne putem vindeca, căci riscul de a mă îmbolnăvi există. Dar important este să îți schimbi gândirea și cum vezi lucrurile”, a mai adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest