Din ce cauză și-a făcut Ana Maria Mocanu atât de multe operații estetice: “Nu am avut curaj”

 
+2 click pentru
galerie

Ana Maria Mocanu a devenit una dintre cele mai râvnite bombe sexy din showbiz, datorită ajutorului oferit de medicul estetician. Fosta asistentă TV a apelat la foarte multe intervenții de ordin estetic pentru a arăta așa cum o știe toată lumea, iar acum am aflat și ce a stat la baza alegerilor sale.

Înainte de a deveni celebră, Ana Maria Mocanu era greu de remarcat într-o mulțime, fiind o tânără simplă, ca oricare alta, fără forme voluptuoase și buze pline. Cât despre stilul vestimentar pe care îl avea, nici nu are rost să mai discutăm.

Hotărâtă să se facă remarcată în televiziune, fosta asistentă TV a trecut pragul medicului estetician cu dorinta de a poseda un bust impresionant. La scurt timp, Ana Maria Mocanu a apelat și la o intervenție de injectare cu acid hialuronic în buze, cât și la o operație de rinoplastie pentru un nas mai mic.

Deși a fost criticată în repetate rânduri pentru intervențiile la care s-a supus pentru a arăta ca o bombă sexy, Ana Maria Mocanu nu a aplecat niciodată urechile la gurile răutăcioase și a continuat, până s-a putut simți bine în pielea sa.

De ce și-a făcut Ana Maria Mocanu atât de multe operații estetice

Potrivit spuselor sale, principalul motiv pentru care a apelat la ajutorul medicului estetician a fost lipsa încrederii în sine și numeroasele complexe care nu lăsau să se simtă bine cu ea însăși. Pe lângă acestea, fosta asistentă TV a mărturisit că s-a confruntat și cu alte probleme care necesitau intervenții.

”Am avut complexe fizice, dar nu am avut curaj să mă operez până la un moment dat. Am făcut intervenția la nas, întrucât aveam și probleme de respirație, iar acum sunt perfect mulțumită de rezultat”, a spus vedeta, despre complexe și operații.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest