Din ce făcea Mihai Albu zeci de mii de euro într-o noapte, în vremea studenției: „Nu aveam posibilități, deci trebuia să mă descurc”/ VIDEO

 

Numele lui Mihai Albu este scris in Cartea Recordurilor datorită performanețelor fantastice în design-ul pantofilor, însă până să ajungă la acest nivel, creatorul de pantofi a recunoscut că au existat momente în care s-a confruntat cu lipsa banilor. Dar niciodată episoadele nu au durat prea mult, iar asta pentru că întotdeauna a știut cum să își procure veniturile. Din ce făcea Mihai Albu zeci de mii de euro în vremea studenției?

Sudent la Facultatea de Arhitectură, Mihai Albu a mărturisit că materialele de care avea nevoie pentru cursuri erau destul de scumpe, iar pentru că familia sa nu îi putea da banii care îi trebuiau, a găsit o cale să și-i obțină singur.

„Ca student la Arhitectură, fiind o facultate destul de pretențioasă și foarte scumpă, trebuiau o groază de rechizite, de cărți, de instrumente de desen. Cum nu aveam posibilitatea de acasă, trebuia să mă descurc.”, a spus Mihai Albu.

Mihai Albu se îmbogățea, de fiecare dată, la începutul primăverii! În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, creatorul de pantofi a dezvăluit că atât el, cât și colegii lui de an făceau mărțișoare pe care le vindeau în fața facultății de Arhitectură.

„Era un prilej de 1 Martie și, bineînțeles, de Crăciun mai era un prilej când făceam felicitări pe care le vindeam în aceleași locuri, dar mărțișorul era foarte important. Executam mici tablouri sub lupă, executam în vârf de pensulă, erau niște tablouri în miniatură pe care le făceam pe o bucățică de lemn, le găuream și le prindeam acel șnur celebru de mărțișor.

Făceam niște anouri, le lucram din rășină epoxidică și făceam același aranjament cu vas cu flori, în care vasul era, de fapt o cochilie de melcișor sau o scoică și îmi presam de vara, presam floricelele cât mai mici pe care le aranjam în acel anou.

Eram o sută de studenți care ne vindeam creațiile în fața Arhitecturii. Veneau foarte mulți intelectuali, profesori, doctori și cei care apreciau lucrul manual. Mă pregăteam cu un an inainte cu acele flori pe care le presam. La mare adunam cochilii de melcișori și diverse scoici și cu 2-3 săptămâni înainte de 1 Martie începeam lucrul.", a mai spus Mihai Albu.

Mai mult de atât, Mihai Albu a dezvăluit că ajungea să câștige mii de euro într-o singură noapte, după ce vindea aproape tot ce crease cu câteva săptămâni înainte de începutul primăverii. 

"Făceam sute, mii de euro într-o noapte.  Prețurile erau între 10 și 30 de lei. Vindeam o mie și la 10 lei. Erau 10.000 de lei, adică puteai să cumperi o mașină. Și banii ăia îmi ajungeau tot anul. Cumpăram tot ce aveam nevoie, îmi asiguram vacanța de vară, mers la mare, mers la munte, mers 1 mai, schiuri, tot.”, a mai spus creatorul de pantofi pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest