Din ce trăiește Nadine de când s-a mutat în Franța: "Vreau să duc o viață de calitate”

 


Nadine s-a mutat din România în urmă cu câteva luni. Vedeta s-a stabilit în Franța, alături de familia ei. 

În urmă cu câteva luni, Nadine a luat decizia de a se reloca într-un orășel din Franța, împreună cu familia ei. 

„M-am mutat din țară pentru un an. Singurul lucru care real ma definește este acela că eu îmi îndeplinesc visurile. Le protejez, le respect și fac totul ca ele sa devină realitate. La asta ma pricep! Mi am dorit sa trăiesc in America, mi am dorit diploma de liceu, iar acum mi am dorit sa locuiesc in Franța( printre altele). Pentru fiecare vis in parte am știut la ce sa renunț, ce trebuie sa invat și ce trebuie sa schimb la mine pentru a deveni realitate. Sa ți îndeplinești visurile este ușor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi sa avem o viața bună pe acest pământ. Totodata, îndeplinirea lor desăvârșește destinele noastre. Tu ai un vis? Faci totul pentru a-l îndeplini? Găsești soluții la obstacolele din calea lor? Te imbratisez!”, anunța vedeta pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva luni.

Recent, Nadine a fost invitată în emisiunea „Showbiz Report” de la Antena Stars, unde a vorbit despre cum arată viața ei acum, la cîteva luni de la mutare. Ea spune că s-a gândit mult înainte de a lua decizia de a se muta  și că a fost una de bun augur.


În acest moment, vedeta deține o afacere care încă o ține legată de România. Ea face constant naveta București- Franța pentru a gestiona bunul mers al afacerii. 


„Sunt foarte strategică, nu mă arunc așa. Lucrez de cinci ani la planul ăsta, la posibilitatea de a ne reloca unde ne dorim. Nu doresc să supraviețuiesc, vreau să duc o viață de calitate. Avem un business de familie, dar ne-a permis să lucrăm de la distanță, facem naveta la București, este greu, dar doar așa ne-am permis această relocare. Vreau să duc o viață mai bună ca cea dinainte. Îmi place să evoluez, detest plafonarea, ține de orgoliul personal. Detestam să am nevoie să-mi dea cineva un job, e musai să faci cursuri de business”, a spus Nadine la  Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest