Din prea multă dragoste vedetele ajung pe marginea prăpastiei!

 

Dragostea nu ține cont de statutul profesional, așa că atacă în toate părțile. Mai multe vedete din showbiz-ul autohton au suferit din dragoste, ba mai mult chiar au avut tentative de a-și lua viața.

Cea mai recentă poveste de acest gen o are în prim plan pe Cristiana Dima. Bruneta s-a aruncat de la etajul patru al blocului unde locuia. Gestul fostului model vine după ce Cristina aflase că sotuț ei o înșelase.

La începutul anului, disperată că soțul ei vrea să divorțeze, Bianca Drăgușanu a anunțat că vrea să se sinucidă. Cel puțin asta susțineau apropiații roșcatei. Se pare că nu e prima dată când Bianca amenință cu sinuciderea. În 2001 a luat un pumn de pastile pentru a-și recuceri iubitul de atunci.

Dubla campioană la atletism, MirelaLavric a ajuns la spital în noiembrie anul trecut după ce a căzut de la etajul unu al unui bloc din Iași.

Monica Gabor ar fi încercat și ea să își ia viața după o ceartă dură cu Irinel Columbeanu. Episodul s-ar fi petrecut în timpul unui sejur la mare chiar în luna de miere.

O altă vedetă care a încercat să își pună capăt zilelor este fosta soție a lui Pepe. În urmă cu un an, vedeta s-a lăsat doborâtă de evenimentele neplecute din viața ei. Se pare că Oana a avut două tentative de sinucidere. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest