Din ringul de dans în cușca de MMA! Denisa Despa e hotărâtă să-și testeze limitele: „Întotdeauna sunt curioasă și ador adrenalina!”

 

Admirată de toată lumea și din toate unchiurile pentru unduirile provocatoare specifice dansurilor orientale, Denisa Despa a vrut să arate și cealaltă față a ei: de fată dură, care știe să dea și cu pumnul.

 

Denisa Despa a sucit imaginația multor bărbați prin mișcările sale pe muzici orientale. Acum, dansatoarea s-a hotărât să se apuce de box și să intre în cușcă în gala MMA ce va avea loc la data de 10 mai. Pentru asta, frumoasa blondină se antrenează intens. Ea a povestit la Antena Stars ce se va întâmpla în cușcă.

 

„Este o luptă în cușcă, este o gală de MMA. Mi-am luat angajamentul de a mă antrena zilnic, vreau să-mi demonstez mie ce pot. Sunt reprize a câte trei minute. Sper să nu fie trei minute. Este luptă și la sol și în picioare. Se dau pumni, se dau picioare”, a dezvăluit Denisa Despa, la Antena Stars

 

Încercările grele prin care a trecut, inclusiv problemele de sănătate pe care le-a depășit, au făcut-o să realizeze că este capabilă de foarte multe lucruri și vrea să demonstreze acest lucru tuturor. „Am acceptat această provocarea întrucât întotdeauna sunt curioasă și ador adrenalina. Îmi plac provocările și vreau să demonstrez că pot, subliniez acest lucru de mai multe ori, să se poată înțelege”, a spus cunoscuta dansatoare devenită luptătoare MMA.

 

Denisa nu se teme de urmările unei lupte în cușcă. Ea o va avea drept adversară pe Renata, prietenă din copilărie pe care nu a mai văzut-o de ani buni. „Frică am decât de Dumnezeu. Prin câte încercări mi-a pus viața, vreau să îmi demonstrez că pot și acest lucru. Având în vedere că am copilărit cu Renata (nr adversara din gala MMA) am fost pusă în fața faptului împlinit. Mă voi bate cu ea în ring, trecem direct la bătaie, pentru ca împăcarea să fie una dulce”, a mai spus dansatoarea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest