Din super artist în România, șofer de autobuz în Suedia! A renunțat la celebritate ca să îi salveze viața soției!

 
+5 click pentru
galerie

Era unul dintre cei mai în vogă artiști din România, iar piese lui răsunau în cele mai tari cluburi din România. Acum a ajuns șofer de autobuz pentru a-și salva soția bolnavă. Dj Rynno vorbește despre sacrificiile făcute pentru a o scoate pe femeia iubită din ghearele morții.

Viața poate lua o turnură neașteptată chiar și în cazul vedetelor. Dj Rynno care a mixat 12 ani și a fost în topul artiștilor din România, a ales să schimbe total stilul de viață. Momentele de coșmar prin care a trecut atunci când soția sa a făcut infarct cerebral, în timp ce alăpta copilul, l-a făcut pe Dj Rynno să renunțe la viața din România.

De un an de zile se află în Suedia, de unde a trecut de la platane, la volan. Este șofer de autobuz și nu îi este deloc ușor printre străini, dar a ales o viață mai bună pentru familia lui.

“M-am mutat de un an de zile. Nu m-am mutat cu voia mea, ci m-am mutat din niște motive personale. Nu m-am adaptat încă la viața din Suedia. Este foarte greu să pleci dintr-o țară frumoasă, dintr-o țară cu oameni dragi și să ajungi într-o țară în care să nu cunoști pe nimeni, nu ai prieteni, nu ai familie. Mie îmi este foarte greu.” a dezvăluit artistul pentru Antena Stars.

Decizia de a lăsa cariera pe care și-a construit-o cu greu și de a se muta în Suedia a luat-o în urma problemelor de sănătate ale soției. Timp de trei luni, partenera sa de viață s-a aflat pe patul de spital, iar DJ Rynno a adormit în mașină pentru a fi non-stop la curent cu starea acesteia de sănătate.

Și-a dorit să aibă parte de un sistem medical mult mai performant și imediat cum soția sa a fost pusă pe picioare, s-au mutat și și-au reluat viața de la zero. “Multă lume nu știe de ce am plecat. După problema pe care a avut-o primadată cu David, s-a întâmplat a doua problemă. S-a operat la nas, iar ea de doi ani de zile nu mai merge drept și nu îi găsește nimeni un diagnostic. Asta m-a făcut să plec din țară pentru că nu este bine nici la ora actuală. Asta m-a făcut sa o iau de la minus 500 aici, în Suedia și să încerc ca soția mea să fie bine, ca și copilul meu să fie bine. Operația a fost făcaută în România și de asta am și plecat. Și am luat decizia definitivă de a pleca pentru a avea parte de u sistem de sănătate mult mai bun.” a spus DJ Rynno pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest