Dinu Maxer a dezvăluit cu cine s-a consultat înainte să o ceară pe Magdalena Chihaia de soție: „Atunci am zis că e momentul”

 

Artistul a decis să își ceară partenera de soție într-unul dintre cele mai romantice locuri din Europa: în Veneția, pe gondolă.

În cadrul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, Dinu Maxer a vorbit despre momentul în care și-a cerut iubita de soție. S-a întâmplat în vacanța din Italia, acolo unde au fost invitați de către rudele Magdalenei. Artistul a dezvăluit că s-a consultat cu mama coregrafei pentru a afla dacă locația este una potrivită și implicit pe placul acesteia.

"A fost un complot cu mama Magdei, fiindcă a trebuit să aflu mai multe lucruri, de la dimensiunea inelului până la locul în care ea și-ar dori cel mai mult să fie cerută. (...) S-a întâmplat ca toată gașca Chihaia, toată familia Chihaia, inclusiv o parte din familia Chihaia din Germania, să se reunească în Italia pentru vacanță. Ne-au invitat și pe noi, și atunci am zis că e momentul.", a povestit Dinu Maxer.

Magdalena Chihaia a recunoscut că nu se aștepta să fie cerută de soție pe gondola, mai ales că la excursia romantică luau parte și părinții ei. "Eu nu înțelegeam de ce trebuie să vină și părinții în gondolă când era vorba să ne plimbăm romantic. Apropo de inel, nu mi-am dat seama, nu am bănuit nimic. Eu nu înțelegeam de ce sunt agitați și îmi tot spuneau să am răbdare. El era extrem de calm ", a spus Magdalena Chihaia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest