Dinu Maxer a sărbătorit-o pe Magdalena Chihaia: ”Petrecerea Hawaii”

 

Actrița a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani și a avut parte de o petrecere pe cinste.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, alături de mai mulți prieteni, au sărbătorit-o pe actriță, care a împlinit 38 de ani. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, actrița a publicat mai multe fotografii de la ziua ei de naștere, dar și un mesaj special, unde a menționat faptul că se bucură că are prieteni atât de buni.

„Fericită să am prieteni uimitori! Vă iubesc pe toți! ️ Petrecere Hawaii de 38 de ani acasă! ;)”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Cu ceva timp în urmă, în exclusivitate pentru Antena Stars, Magdalena Chihaia a explicat de ce nu vrea să preia numele partenerului său în cazul unei eventuale căsătorii. „În primul rând, eu sunt actriță, iar actrițele nu sunt obligate să ia neapărat numele soțului, pentru că deja mi-am creat un public și un nume încă de când am decis să dau la Actorie. Treaba asta va afecta numele pentru că, să spun așa, eu am o experiență din trecut, am fost și eu măritată la un moment dat și am preluat numele soțului, încă nu eram cunoscută pe vremea aceea, în schimb pot spune că s-a creat o mică confuzie și creându-se o mică confuzie când mi-am recăpătat numele, redobândit numele de fată, am derutat puțin publicul ca să spun așa, și eu nu mai vreau să-l derutez. Și atunci prefer să rămân Magdalena Chihaia forever în mintea publicului și a fanilor care mă cunosc ca actriță”, a mărturisit aceasta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest