Dinu Maxer continuă să facă spectacol la mare, dar însoțit de altcineva

 

Dinu Maxer și Deea Maxer nu mai sunt împreună nici profesional pe litoral, iar fanii lor vor simți lipsa prezenței lor la evenimentele din această vară. Dinu va fi prezent la aceste evenimente, însă însoțit de altcineva, care a preluat din atribuțiile pe care Deea le avea în contracte.

Aceasta nu înseamnă însă că Dinu a ales o nouă parteneră, ci fiul lor, Andreas, va fi cel care îl va însoți și îi va prelua rolul în momentele dedicate copiilor. Andreas este deja obișnuit cu această activitate și va face spectacol alături de tatăl său, dar nu va face show de belly dance, așa cum făcea Deea.

 

”În ceea ce privește marea, litoralul, statul la mare în hotelul celebru în care stăm noi, nu vom mai merge împreună. Contractul l-am preluat eu cu Andreas. Andreas se ocupă de momentul de început cu copiii. De ani de zile face acest lucru și le cântă copiilor. În partea a doua cântăm, dansăm show interactiv. Nu face show de belly dance.”, a declarat Dinu Maxer.

 

După 18 ani de căsnicie, Dinu și Deea au decis să divorțeze, iar viața lor s-a schimbat radical. Cu toate acestea, Dinu încearcă să petreacă timp atât cu fiica lor, cât și cu Andreas, chiar dacă nu mai iau masa împreună cu toții de aproximativ o lună. Dinu se concentrează acum pe cariera sa și pe evenimentele de la mare, pe care le va face alături de fiul său, iar fanii lor sunt așteptați să se distreze și în acest mod.

 

”Sincer să fiu, nu s-a mai întâmplat acest lucru de vreo o lună de zile, adică înainte de divorț. Probabil să se mai întâmple, în momentul acesta clar nu.”, a mai spus artistul


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest