Dinu Maxer, declarație de dragoste pentru Magdalena de Valentine’s Day: „Dansând prin ploi, uzi și goi”

 

Artistul este mai îndrăgostit ca nicioadă de noua lui parteneră, Magdalena Chihaia. Ce mesaj i-a transmis de Ziua Îndrăgostiților.

 

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au fost prezenți în cadrul emisiunii Star Matinal. Artistul i-a făcut o declarație de dragoste femeii care-l face fericit cu ocazia Valentine’s Day!

 

„Dintr-o avalanșă de lucruri frumoase și în același timp emoționante, așa cum tu, luându-mă de mână și dansând împreună prin ploi, uzi și goi, vom rămâne amândoi, vom crea lucruri frumoase și ne vom aminti de fiecare în parte cu zâmbetul pe buze, atunci când, evident, îți voi spune că ești lumina vieții mele”, a mărturisit Dinu Maxer, pentru Antena Stars.

 

Semnul că relația dintre cei doi este una foarte solidă constă în faptul că artistul i-a făcut deja cunoștință iubitei cu cei doi copii ai săi. Iar aceștia se înțeleg minunat, după cum a mărturisit Dinu. „Fiu-miu a început să comploteze mai mult cu Magda decât cu mine, ceea ce mă deranjează, iar cea mică, zilele trecute când a venit, i-a sărit în brațe și i-a spus niște dulcegării, care, evident m-au făcut puțin gelos. Așadar, se înțelege foarte bine”, a mărturisit Dinu Maxer.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest