Dinu Maxer, dezvăluire șoc: nu a vrut niciodată să se însoare cu Deea! Cum a ajuns la starea civilă!

 

Dinu Maxer a împărtășit detalii despre căsnicia sa cu Deea, fosta sa soție, alături de care a petrecut 18 ani. Artistul a explicat motivul pentru care nu a fost niciodată înclinat să intre într-un mariaj. Mai mult decât atât, a făcut declarații despre viitor și posibilitatea de a mai spune vreodată DA în fața ofițerului de stare civilă.

Cu mai mult de o lună în urmă, Dinu Maxer și Deea au anunțat că își încheie mariajul. Cei doi au decis să divorțeze și să urmeze drumuri separate în viață, iar Deea a făcut deja publică noua sa relație. Dinu Maxer, la rândul său, a încercat să-și refacă viața, dar povestea în care abia intrase nu a mai avut continuitate.

Chiar dacă au fost căsătoriți timp de aproape două decenii și s-au cunoscut când Deea avea doar 15 ani, Dinu Maxer a dezvăluit că el nu a fost niciodată interesat să se însoare și, implicit, să facă o nuntă. Cântărețul a mărturisit că nu a avut intenția de a spune DA vreodată, dar a fost convins de Deea că acest pas este necesar.

”Eu nu am vrut să spun DA niciodată, am fost convins, nu păcălit, convins de Deea și trebuie să recunosc că a fost o căsătorie superbă, aș mai zice încă o dată da”, a spus Dinu Maxer, pentru Spynews.ro.

 

Chestionat dacă mai dorește să se căsătorească, Dinu Maxer a afirmat că în proporție de 95% nu ar mai face acest pas niciodată, dar nu spune un NU categoric, deoarece planurile pot suferi schimbări în orice moment. ”Pentru viitor în schimb nu știu dacă pot să-ți răspund la această întrebare, în principiul 95% nu, dar există acea surpriză pe care ți-o dă viața și e bine să nu spui niciodată nu”, a mai zis Dinu Maxer


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest