Discuție tăioasă între Lavinia și Eda: „Nu poți să vii tu, femeia care mi-a luat bărbatul, să îmi plângi mie de milă!”

 

Cele două fete din viața lui Rey au fost față în față la Ceremonia Focului. Ce mesaje și-au transmis ele.

 

Lavinia și Rey au venit pe Insula Iubirii pentru a-și testa relația și pentru a primi răspunsurile mult dorite. Rey a picat destul de repede în ispită, sărutându-se cu Eda și hotărând să pună punct relației cu Lavinia. La Ceremonia Focului dintre cele două s-a lăsat și cu lacrimi și cu păreri de rău. Lavinia a făcut câteva mărturisiri legate de relația cu Rey.

 

‘’Rey m-a făcut pe mine să sufăr de foarte multe ori fără să se gândească că eu o să sufăr. A avut momente în care m-a jignit sau probabil nu a vorbit cel mai frumos la adresa mea de față cu prietenii lui sau cu orice altă lume. Din cauză că știu că uneori minte e posibil să încerce să ajungă să mă denigreze. Din moment ce a început toată discuția despre imoralitate legată de chestii vis-a-vis de copilul meu, că eu sunt imatură pentru că nu mi-am luat copilul lângă mine atâta timp, dar dacă dă deja în chestii de genul acesta, mă aștept la orice. M-a dezamăgit că s-a sărutat cu Eda și că încălcat limitele. Îmi e greu, îmi e foarte greu, dar nu e prima dată când trec printr-o situație de genul ăsta. Am luat o decizie în ceea ce ne privește. Nu mai suntem împreună. Am mai luat de câteva ori această decizie în trecut. De data asta nu o să mai existe împăcare. Da, putem spune că sunt o femeie liberă. Nu aș mai vrea împăcarea nici dacă ar încerca el. Vreau să cred că mi-am învățat lecțiile. Oricum, de ziua lui i-am cunoscut actuala iubită’’, a spus Lavinia la testimonial.

 

Eda, având în vedere situația, faptul că a contribuit la ruptura legăturii dintre Rey și Lavinia, s-a pus în defensivă. Ispita și-a exprimat părerea de rău față de Lavinia și de situația creată, pentru că și a fost într-o situație similară în trecut și știe cum este, spune ea. Spre finalul ceremoniei de foc, Eda a și plâns în semn de părere de rău.

 

„Când mergeam pe drumul focului simțeam că va fi o confruntare. Credeam că vor fi amândoi. Dacă ar fi fost și el acolo, aveam un fel de ancoră, dar nefiind acolo, văzând-o doar pe ea, m-au încercat niște sentimente la care nu eram pregătită să fac încă față. Simțeam nevoia să o îmbrățișez, pentru că am trecut prin ce trece ea. Mi-aș fi dorit să nu ne cunoaștem în acest context. În primul rând este o relație de prietenie, am vrut să îl cunosc ca și om și nu am pornit cu gândul să fie ceva mai mult. Așa s-a întâmplat să fie, fără ca eu să fac primul pas sau să încerc să întrec vreo limită. Este frumos sentimentul și tot ce se întâmplă acum cu noi. Rey mi-a spus că Lavinia este o persoană destul de posesivă și geloasă. Eu am trecut printr-o relație de genul ăsta, toxică. Atracție există, e un început de ceva. Poate rămânem prieteni sau mai mult. Nu pot să mă exprim acum. Aș vrea să îmi cer scuze nu pentru că am făcut ce am simțit, ci pentru tristețea temporară pe care o vei avea, dar mă bucur că nu vei sta lângă o persoană lângă care nu îți găsești fericirea’’, a mărturisit Eda la Ceremonia Focului.

 

‘’S-ar putea să fi ajuns posesivă din cauza lucrurilor pe care le-a făcut. Probabil faptul că nu mă mai iubea l-a făcut să se îndrepte către Eda. N-ai cum să faci lucruri de genul ăsta când iubești un om. El probabil nu s-a gândit la sentimentele reale pe care le are față de mine și a realizat abia acum. Ceea ce nu e un lucru rău neapărat. Nu cred că sentimentele lui Rey față de Eda sunt reale acum. Eda nu este genul lui de femei, lui îi plac femeile mai simple. Se uita așa cu ochii în lacrimi. Adică nu poți să vii tu, femeia care mi-a luat bărbatul, să îmi plângi mie de milă. Hai să fim oameni, hai să fim reali și hai să fim împăcați cu ce simțim. Dacă a venit aici, nu înțeleg de ce atâtea regrete. Ea nu a pus în calcul posibilitatea că se poate îndrăgosti de unul dintre concurenți?'’, a declarat Lavinia.

 

După ce au plecat de la Ceremonia Focului cele două și-au aruncat câteva vorbe. Eda a spus: Mă simt prost. Eu nu sunt așa, eu am un copil, un lucru care mă face să merg înainte. Faptul că nu mai sunt cu Rey nu mă face o persoană slabă. Mă cunosc bine”. Lavinia a rămas tare pe poziții: „Vrei să te consolez eu? Du-te la Rey că te consolează el. Mi se pare absurdă atitudinea ta. Mă simt prost? Tu ce crezi! Nu cred că Eda suferă cu adevărat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest