Divele celebre dispărute din showbiz! Ce fac femeile care ţineau primele pagini ale ziarelor?

 
+2 click pentru
galerie

Ce au fost și ce au ajuns! Erau vedetele cele mai îndrăznețe ale peisajului monden, dar au dispărut în neant.

Locul lor a fost ocupat de divele "tunate" și dornice de popularitate. Dar să ne amintim cu ce se ocupau cele mai mediatizate femei ale anilor '90 și ce s-a întâmplat cu popularitatea lor.

Cristiana Răduţă
Cristiana Răduță a fost prima femeie fără inhibiții, prima artistă care în acea perioadă făcea senzație cu formele ei dezgolite. In perioada cand era in mare vogă in Romania, Cristiana Răduță a fost protagonista unor pictoriale incendiare, însă piesa "Amor, Amor" a fost cea care i-a adus plusul de celebritate. Artista a dispărut ușor-ușor din atenția publicului. Căsătorită cu omul de afaceri Costel Bobic, Cristiana a fost plecată din țară o perioadă lungă, după care a revenit, dar nu s-a mai bucurat de admirația bărbaților.

Astăzi, Cristiana Răduță s-a lăsat de muzică și pictoriale incendiare și s-a axat pe cariera de actriță, dar cel mai important... e o femeie serioasă.

Kitty Cepraga
V-o mai amintiți pe Kitty Cepraga? În trecut era cea mai sexy VJ-iță din România și avea un succes fabulos în rândul bărbaților, datorită formelor ei apetisante. Mai apoi, a cochetat cu actoria, însă proectele românești nu au satisfăcut-o și s-a mutat în Italia.

La Roma a făcut carieră și tot acolo și-a cunoscut și actualul soț, omul de afaceri James Goodwin. Din domnișoara sexy și irezistiblă, s-a transformat într-o familistă convinsă.

Cătălina Toma
Nu putea sta locului, căci avea multe de arătat. Cătălina Toma făcea furori în anii 98 - 99 cu piesele ei pline de curaj, dar și cu pictorialele sexy în care se afișa.  Supranumită "Prințesa R&B a României" în anii  '90, Cătălina Toma a renunțat la muzică și a plecat. Acum locuiește de zece ani în Statele Unite ale Americii, iar schimbarea i-a priit de minune.

Și-a păstrat însă părul foarte scurt, buzele rujate în nuanțe închise, hainele strâmte și stilul ei ieșit din comun.

Anamaria Ferentz
Ei bine, dacă domnișoarele de până acum nu v-au convins, stați să o vedeți pe Anamaria Ferentz. A avut relații cu bărbați celebri și bine poziționați financiar, dar niciunul nu a mulțumit-o. Cea mai intensă relație a ei a fost cu Marcel Toader. S-au căsătorit după doar o lună și jumătate, însă au divorțat și s-au războit mulți ani după aceea. La un moment dat, se zvonea că Anamaria ar fi avut o idilă și cu Ion Țiriac, însă ea nu a recunoscut nimic.

În prezent, la fel ca și cele dinaintea ei, și Anamaria Ferentz a luat drumul străinătății. Aritsta e stabilită în Statele Unite de mai bine de 7 ani.

Loredana Poghircă
În urmă cu vreo 15 ani, Loredana Poghircă, fosta membră a trupei Trident, își făcea de cap la televizor și se afișa cu ținute care mai de care mai provocatoare. Nici la capitolul relații nu stătea rău. Loredana s-a iubit cu craii de Dorobanți ai acelor vremuri : Claudiu Pătrașcu, Alex Erbașu, însă nu l-a ratat nici pe Edi Iordănescu.

De la moda cu blugii care lăsau posteriorul la vedere și maieurile mulate, Loredana a trecut la ținutele serioase, specifice britanicilor. A lăsat în urmă trecutul lipsit de inhibiții și s-a transformat într-o adevărată doamnă. Evident, și ea a găsit cheia fericirii peste hotare, tocmai în Marea Britanie, la brațul milionarului englez  Oliver Morley.

Iulia Frăţilă
Era una dintre cele mai sexy prezentatoare tv și avea șarmul ei. Iulia Frățilă făcea furori prin anii 2000 cu zâmbetul și cu formele ei naturale. În 2008, însă, a renunțat la emisiunile sportive și s-a ocupapt de viața personală, departe de ochii presei. În prezent se pare că Iulia profesează ca recepționeră la un hotel din Spania.

A.C.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest