Divorţ-bombă în lumea mondenă! Maria Marinescu este din nou o femeie liberă

 
+2 click pentru
galerie

Joaca de-a divorţul s-a terminat! Maria Marinescu este acum o femeie liberă. Judecătorii au admis desfacerea căsătoriei cu Frank Colin, după ce francezul și-a dat acordul din spatele gratiilor.

Maria Marinescu şi tatăl copilului ei, Frank Colin, sunt oficial despărţiţi. Vedeta revine la numele de fată şi primeşte custodia băieţelului ei, Levyn Joseph Frank Colin. Francezul îi acordă divorţul şi acceptă ca micuţul să rămână în grija mamei, dar spune că nu mai are bani pentru pensie alimentară. Aşa se face că ceea ce va primi copilul de la tatăl său va fi o sumă simbolică de doar 245 de ron.

"Eu sunt foarte egoistă, asta e clar şi atunci sunt doar eu şi copilul meu. asta e. Mi-am dat seama că nu mă doboară nimic. Înafară de copilul meu. e singura sensibilitate? da. clar. dar în rest nimic," a declarat Maria Marinescu, la Antena Stars.

Nu o doboară nimic, vrea să fie o femeie liberă şi a reuşit! După ce s-a răzgândit de câteva ori, creatoarea a ajuns la concluzia că divorţul este cea mai bună soluţie.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest