Divorţează sau nu? Andreea Tonciu, adevărul despre mariajul cu Daniel Niculescu: „Ne tot certăm zilnic” VIDEO

 

După ce s-a vehiculat în presă că între Andreea Tonciu şi Daniel Niculescu, lucrurile nu merg deloc bine, vedeta a decis să spună tot adevărul. Chiar dacă o bună perioadă de timp s-a retras de sub lumina reflectoarelor, Andreea şi-a anunţat revenirea pe micile ecrane şi cu această ocazie a vorbit şi despre relaţia dintre ea şi partenerul de viaţă.

Andreea Tonciu este săutulă până peste cap de zvonurile care au apărut în presă, precum divorţul bate la uşă în căsnicia ei cu Daniel Nicurescu. Vedeta a mărturisit că în ciuda certurilor zilnice, care sunt normale într-un cuplu care stau sub acelaşi acoperiş, aceasta îl iubeşte pe soţul ei şi nu ar divorţa din asemenea nimicuri.

“E adevărat ca ne tot certăm zilnic. Că-și lasă șosetele aiurea sau mai știu eu ce. Dar eu mă aprind repede, fac scandal, după care uit. Asta nu înseamnă că divorțăm. O sa divorțez când or muri câinii astia”, a declarat Andreea Tonciu pentru click.ro.

După ce a decis să facă o pauză şi să se dedice complet familiei sale, iată că Andreea Tonciu se pregăteşte pentru marea reîntoarcere în televiziune! Vedeta a anunţat de curând, că „abuzează” de antrenamentele fizice şi ţine un regim strict, pentru a arăta cât mai bine, în noul proiect de televiziune din care va face parte.

”Am început să merg la sală că vreau să arăt din ce în ce mai bine. Cu toate că eu nu sunt obișnuită să fac sală, dar în viață trebuie să faci sacrificii.[...] Am intrat și la regim.”, a spus Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii "Răi da' Buni".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest