Divorțează sau nu? Ce a spus Brigitte despre separarea de Florin Pastramă

 

Recent, în presă, s-a tot vehiculat că Brigitte și Florin Pastramă sunt la un pas de divorț. Iar pentru că cu puțin timp înaintea zvonului, cei doi au decis să închidă și să pună la vânzare shaormeria pe care o dețineau împreună, nu puțini s-au gândit că separarea dintre cei doi este cât se poate de reală.

"Eu vreau să vindem shaormeria pentru că mi-a plăcut perioada asta cât am stat acasă. Am avut timp să stau la piscină, am avut timp să gătesc, să stau mai mult cu copiii. Sunt locuri în casă în care eu nu intrasem. Stăteam la shaormerie de la 10 dimineața la 11 noaptea și nu mai vreau. M-am gândit să vând, pentru că vreau viață de familie." a spus Brigitte Pastramă, în exclusivitate pentru viva.ro

Relația lui Florin Pastramă cu Brigitte a fost supusă la multe teste și chiar daca nimeni nu credeau în povestea lor de dragoste, iată că cei doi formează un cuplu fericit, indiferent de ce zic restul. Bruneta a infirmat despărțirea de soțul său după ce a fost contactată telefonic de reporterii de la viva.ro. Mai mult decât atât, soția lui Florin Pastramă  a dezvăluit că totul este foarte bine între ei și încearcă să aducă și un bebe pe lume, pe cale naturală.

"Nu, nu divorțăm. Sunt niște aberații. Noi nu avem nicio problemă. Cum să divorțăm? Eu și Florin suntem împreună 24/24. Ne înțelegem foarte bine. De când stăm acasă ne petrecem timpul și mai mult cu copiii, gătim. Încercăm în continuare să facem un copil. Încerc să rămân însărcinată pe cale naturală și asta se va întâmpla doar cu voia Domnului." a mai spus bruneta pentru sursa mentionată anterior. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest