Divorțul dintre Antonia și Vicenzo Castellano s-a încheiat, după șapte ani de luptă în instanță! Detalii despre nunta cu Alex Velea!

 

Divorțul dintre Antonia și Vicenzo Castellano, în sfârșit, s-a încheiat! Drumurile la tribunal și lupta pentru fiica lor, Maya, le-au luat șapte ani din viață. Acum, cântăreața este, cu adevărat, o femeie liberă și se poate căsători cu Alex Velea, tatăl copiilor lui. Ce a spus artista despre acesta aspect?

Războiul purtat de Antonia cu fostul soț, Vicenzo Castellano a luat sfârșit, după șapte ani în care s-au tot întâlnit în tribunale pentru custodia fiicei lor. Cântăreața în vârstă de 31 de ani este liberă, din nou, și poate trece la următorul nivel al relației pe care o are cu Alex Velea.

Detalii despre nunta Antoniei cu Alex Velea

Deși acum nu mai este legată de Vicenzo Castellano și se poate căsători cu Alex Velea, Antonia a mărturisit că nunta cu tatăl copiilor ei nu se numără pe lista priorităților, mai ales din cauza contextului actual, deloc potrivit pentru organizarea unor evenimente de acest gen.

“Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a declarat Antonia, pentru Click.ro.

Mai mult de atât, Anotnia a dezvăluit că în ciuda pandemiei de coronavirus, anul 2020 a fost unul extrem de productiv pentru ea, însă cel mai mare regret al ei este acela că nu a putut-o vedea pe Maya, mai des.

“A fost un an bun, în ciuda vremurilor pe care le trăim. Cu multe reuşite, cu piese lansate, cu îndeplinirea visului de a ne muta în casă nouă. A fost şi dificil de gestionat faptul că nu am putut fi aproape de Maya din cauza restricţiilor de călătorie. Vorbesc zilnic cu ea. Ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă din punctual asta de vedere a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim”, a mai spus Antonia pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest